Contacta amb nosaltres

Podeu enviar la vostra pregunta mitjançant el formulari.

Informació general

Enviaments

Tots els llibres oferts a la web de Mosquito Books estan disponibles (excepte casos excepcionals), cosa que ens permet tramitar les comandes perquè siguin lliurades en un termini de 5 dies laborables a comptar des de l'endemà de la realització de la comanda, mitjançant una agència de transport.

Les comandes rebudes en divendres o festius seran enviades el primer dia laborable següent. Si per qualsevol causa hi hagués un retard a l'enviament et comunicaríem el termini de lliurament estimat.

Cal estar atent a l'arribada del missatger. Si en intentar el lliurament no hi ha ningú a l'adreça facilitada, el missatger deixarà una nota d'arribada indicant el número de telèfon al qual has de trucar per concertar el nou lliurament.

Després de dos dies sense establir contacte, l'empresa intentarà localitzar-te al número de telèfon que haguessis facilitat (per això és més útil que sigui un telèfon mòbil). Després de 5 dies sense aconseguir contactar, el paquet serà tornat per l'empresa de missatgeria. Per tant, assegura't de facilitar una adreça on siguis fàcilment localitzable.

Si finalment la comanda fos tornada per l'agència de missatgeria a causa de la impossibilitat de contactar amb el client, seria el client el responsable de costejar el nou enviament.

Un cop realitzat l'enviament del paquet, l'adreça de lliurament es podrà modificar dins de la mateixa població.

No es pot especificar l'hora exacta del lliurament.

L'empresa de missatgeria no trucarà abans del primer intent de lliurament.

Si hi ha qualsevol error a la teva comanda rebuda, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem de la manera de solucionar-ho sense cap cost.

Les despeses d'enviament (IVA inclòs) són les següents:

Espanya Peninsula: Gratis

Espanya, Illes Canàries: 10,00€

Unió Europea: 9,00€

Resta del món: 12,00 €

Política de devolucions

El client podrà tornar qualsevol article que hagi comprat al lloc web sempre que els productes no hagin estat oberts ni usats i conservin el seu precinte o embalatge original. Les despeses de devolució seran a càrrec del client.

MOSQUIT BOOKS reemborsarà a l'usuari els diners de la compra. Aquest reemborsament s'efectuarà en el termini de 15 dies utilitzant el mateix mètode de pagament emprat per formalitzar la transacció en el moment de la compra, sense que se li puguin exigir a l'usuari despeses derivades del reemborsament, exceptuant els derivats dels ports.

Sense perjudici de l'anterior, l'usuari podrà tornar en tot cas els productes en els supòsits següents:

Producte defectuós d'origen: MOSQUIT BOOKS efectuarà canvi pel mateix article o referència un cop rebut el producte defectuós. En aquest cas, només serà facturat el primer enviament, fent-se càrrec l'editorial dels ports corresponents a la devolució i nova tramesa.

En cas que l'usuari desitgi fer un canvi per un altre article o referència, aquest assumirà les despeses de devolució i nova tramesa.

En casos de deteriorament del producte o manca de conformitat a causa del transport, ho haurà de notificar a MOSQUIT BOOKS en el transcurs dels 14 dies naturals posteriors a la recepció de l'enviament via e-mail a info@mosquitobooksbarcelona.com.

Producte incorrecte: MOSQUIT BOOKS correrà amb les despeses de recollida del producte equivocat i entrega del corresponent a la comanda realitzada.


MOSQUIT BOOKS no tornarà l'import ni realitzarà cap reenviament de mercaderia mentre no s'hagi verificat la recepció, el remitent -que haurà d'estar clarament indicat- i l'estat de l'embalatge i els accessoris de l'article objecte de devolució.